Online Zomerquiz – ronde 1: Alternative

Alternative bands

Online Zomerquiz: ronde 1

Het is (bijna) zomervakantie, maar niet iedereen zal eropuit trekken de komende weken. En daarom beginnen wij a.s. zondag om 14.00 met onze zomerquizzen, wederom in samenwerking met The Pub Games.

In deze quizzen testen wij alleen niet jullie algemene kennis, maar zoomen wij in op een specifiek thema. Leuk voor de kenners, die wel eens uitgedaagd willen worden op hun eigen gebied, maar ook leuk voor ons, omdat we dan eens wat liedjes kunnen gebruiken die jullie niet zo snel zullen horen in onze normale quizzen.

Het eerste thema is: alternative.

De opzet is hetzelfde als de muziekrondes die wij eerder dit jaar speelden. Jullie horen 25 fragmenten. De antwoorden voeren jullie in via de schermen van The Pub Games.

Inzet is de eer: de winnaar verdient een medaille voor de specialisatie. Maar ook als het níet je specialisatie is, loont het om mee te doen. Degene die ná alle zomerquizzen de meeste punten heeft, reiken wij op onze eerste offline popquiz de overall-beker uit. En we doen daar uiteraard een leuk, toepasselijk prijsje bij. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *