Zomerquiz – ronde 2: house / dance

Zomerquiz house en dance

Het is zover. Alle clubbers, techno- en trancefans, gabbers, zwabbers en andere liefhebbers van house / dance, kunnen hun kennis over dit genre testen in ronde 2 van onze online Zomerquiz.

25 fragmenten uit alle hoeken van het genre. Met aan jullie de vraag: wat is de songtitel en wie is/zijn de uitvoerende artiest(en). Speel het alléén of met een team, dat maakt niet uit. De antwoorden voeren jullie in via de invulschermen. Voer daarbij songtitel en artiest apart in om alle punten te halen.

En houd het sportief: ga het niet opzoeken via een website of met een app. Het gaat immers om je parate kennis. Maandag 10 augustus 2020 om 21.00 maken wij de ranglijst op. Jullie hebben dus een dagje extra. Aan de winnaar reiken wij een medaille voor de specialisatie ‘house/dance’ uit.

Maar ook als het níet je specialisatie is, loont het om mee te doen. Degene die ná alle zomerquizzen de meeste punten heeft, krijgt op onze eerste offline popquiz namelijk de beker voor beste allrounder. En we doen daar uiteraard een leuke, toepasselijke prijs bij. Succes!

Klik hier om de quiz te starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *