3 november 2019: Achterin de Platenkast-Popquiz

Achterin de Platenkast Popquiz

Voor de vierde keer op rij organiseren wij de Achterin de Platenkast Popquiz. En we hebben een primeur: voor het eerst mag je meespelen met je smartphone. Niet om de liedjes te raden, maar om mee te doen aan de twee interactieve rondes die mogelijk zijn dankzij onze samenwerking met The Pub Games.

Alle muziekliefhebbers en gezelligheidsdieren zijn weer welkom om op zondag 3 november 2019 vanaf 14.00 in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen een mooie rondgang te maken langs meer dan 60 jaar popmuziek. Met als inzet die fel begeerde Achterin de Platenkast wisseltrofee.

Uiteraard ontbreken in de quiz de vaste onderdelen van de Facebook-pagina niet: de puzzelronde, De Tip van Emiel, De Platenkast van mijn Vader… Allemaal komen ze weer voorbij. En ook deze keer zijn we vastbesloten om er een gezellig evenement van te maken.

Stel dus een team samen van maximaal 5 personen, geef je op en doe mee! Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of met een e-mail naar popquiz@achterindeplatenkast.com. Deelname kost € 5 per team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *