Onze quizzen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze popquizzen! Graag leggen wij uit wat zo’n popquiz nu precies inhoudt. Bij ons gaat het vooral om fragmenten raden. Wij spelen 20 tot 30 seconden af van een liedje en dan is het aan de deelnemers om artiest en songtitel te raden.

En we vliegen daarbij alle kanten op: berucht is onze Tip van Emiel-ronde, met alleen maar Nederlandstalige pareltjes, maar wij kennen ook De Platenkast van mijn Vader-ronde met de muziek van onze ouders, uit de jaren ’60 en ’70. Elke quiz doen we daarnaast een puzzelronde en verzinnen we diverse thema’s om de fragmenten heen. En wat dacht je van een muzikale bingo? Zodat ook de deelnemers die niet in het bezit zijn van een grote muzikale rugzak kans maken op een prijs.

Maar we gaan ook graag met je in gesprek. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat de quiz volledig is afgestemd op jouw wensen: hoe lang wil je bijvoorbeeld dat het duurt? Wil je een hele toegankelijke quiz, een hele pittige of precies daar tussenin? Wat is de doelgroep? Kunnen we nog wat met de locatie of de plaats waar de quiz wordt gehouden? Heb je zelf nog wensen of ideeën voor thema’s?

En natuurlijk: wie doet de presentatie? Je kunt ervoor kiezen deze helemaal zelf te verzorgen, dan leveren wij alleen de benodigde bestanden aan. Maar wij vinden het óók hartstikke leuk om de presentatie zelf te doen.

Wil je meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar redactie@achterindeplatenkast.com